Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Fotografoi njerëzit përmes dronit për të dokumentuar se si po ballafaqohen me karantinën (FOTO)

Edhe Lituania si shumica e shteteve në botë është duke e luftuar COVID-19 dhe  njerëzit janë duke qëndruar brenda shtëpive të tyre.

Draseikaite, ka menduar që përmes dronit të fotografojë se çfarë po bëjnë njerëzit dhe si po ballafaqohen me karantinimin.

Më poshtë mund t’i shikoni disa fotografi:

Quarantine Portrais
Quarantine Portrais
Quarantine Portrais
Quarantine Portrais
Quarantine Portrais
Quarantine Portrais
Quarantine Portrais
Quarantine Portrais
Quarantine Portrais
Quarantine Portrais
Quarantine Portrais

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë