Hën, Tet 26, 2020
Banner Top
Banner Top
Foto familjare që dëshmojnë që koha ecën shpejtë (FOTO)

Koha ecën shpejtë.

Ndonjëherë as nuk e kuptojmë se sa shpejtë ikën koha, por fotografitë na rikujtojnë atë gjë.

Lexuesit e Bright Side, kanë postuar fotografi familjare të tyre për të treguar se si ndryshojnë kohërat.

Gruaja ime gjashtë muajshe me nënën time në vitin 1989 – vajza ime me gruan time tani

20 Pics of People That Make Us Realize Time Flies

Vajza ime 10 vjecare me një fotografi të gjyshit të saj kur ai ishte 10 vjec

20 Pics of People That Make Us Realize Time Flies

Gjyshi me motrën e tij para 55 vjetëve, ata tan

20 Pics of People That Make Us Realize Time Flies

”Kanë kaluar 17 vjet”

20 Pics of People That Make Us Realize Time Flies

”Gjyshërit e mi kanë qenë së bashku për gjysmë shekulli dhe tani janë rimartuar”

20 Pics of People That Make Us Realize Time Flies

Arkiva

Kategoritë