Die, Jan 17, 2021
Banner Top
Banner Top
Fillojnë testimet për vaksinën kundër koronavirusit

Vullnetari i parë i shëndetshëm ka marrë një ‘dozë të vogël’ të vaksinës potenciale kundër COVID-19 të zhvilluar nga studiuesit e Kolegjit Imperial të Londrës.

Mediat ndërkombëtare kanë raportuar se pjesëmarrësi ka dashur të mbetet anonim, por që gjendja e tij shëndetësore është e mirë.

“Një hap i rëndësishëm, drejt gjetjes së një kure”, e ka përshkruar këtë gjë profesori dhe udhëheqësi i këtij studimi, Robin Shattock.

Arkiva

Kategoritë