Hën, Jan 25, 2021
Banner Top
Banner Top
Fëmijët e dy çerdheve në Prishtinë , negativ në testin COVID-19

Postimi i plotë i Kryetarit të Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti:

“29 raste të reja e 13 raste në Prishtinë. E pritshme. Pas 10 rasteve të reja të dielen keto tre ditë janë testuar mbi 200 kontakte të këtyre personave. Testimet janë bo tre ditë rresht dhe realisht kemi pritur numër edhe më të madh. Tani vetëizolim dhe ndalesë e përhapjes.

Lajm i mirë, që fëmijët e çerdheve janë testuar negativ. Kjo na lejon që çerdhet Lulevera dhe Buzëqeshja të rihapen pa klasët e testuara.

Situata është e menaxhueshme. Ju lutemi për distancë dhe maska.”

Arkiva

Kategoritë