Mër, Nën 25, 2020
Banner Top
Banner Top
“Familja jonë” viziton Ismet Munishin këtë të diel

Këtë të diel, “Familja jonë” do të jetë mysafire e trajnerit të futbollit, Ismet Munishit.

Gjatë emisionit, trajneri do të shpalosë shumë detaje nga jeta e tij private dhe publike.

Kur filloi ai me futboll? Cili është titulli më i dashur për të? Cfarë lidhje kishte me prindërit? Si u njoftua me Fluturën, bashkëshorten e tij?

Këto e shumëçka tjerët, të dielën më fillim nga ora 17:00 në Kanal 10. /familjajone

Arkiva

Kategoritë