Mër, Dhj 2, 2020
Banner Top
Banner Top
“Familja jonë” të dielën te Fitim Uka

Këtë të diel “Familja Jonë” do të jetë mysafire e familjes së profesorit dhe deputetit, Fitim Uka.

Përvecqë do të njoftohemi me familjen e tij, do të njohim edhe të kaluarën e deputetit. Sa vjecar filloi si recitator? Si u njoftua me Yllkën?A i shkruante letra dashurie?Sa është i mirë në kuzhinë? Cili është më i mirë në lojën e shahut, ai apo babai? Si e kishte lidhjen me nënën e tij, tashmë të ndjerë?

Sigurisht, pjesë e emisionit të së dielës do të jetë edhe familja e Ukës, ku do të shpalosin detaje interesante nga jeta e tij.

Për këto dhe shumë tjera, na ndiqni të dielën më fillim nga ora 17:00 në Kanal 10.

Më poshtë gjeni disa sekuenca të emisionit.

Arkiva

Kategoritë