Mar, Gus 11, 2020
Banner Top
Banner Top
Emocionuese: Infermieria i argëton pacientët me COVID-19 përmes tingujve të violinës (VIDEO)

Mjekët, infermierët dhe gjithë stafi shëndetësor tash e disa muaj rresht janë në luftë ndaj koronavirusit.

Një infermiere, përveç punës së saj bazë, mundohet edhe t’i argëtojë të sëmurët me COVID-19.

Dyherë në javë me violinën e saj, argëton pacientët e prekur me COVID-19.

“Unë jam duke shpërndarë pak dashuri, pak besim dhe pak shpresë me violinën time – e cila si duket është dicka më shumë se vetëm muzikë”, shprehet Damaris Silva.

Më poshtë mund ta ndiqni videon e plotë se si kjo infermiere i argëton pacientët:/FamiljaJone

Arkiva

Kategoritë