Pre, Shk 26, 2021
Banner Top
Banner Top
Elezi për gjinekologët e mamitë: T’i ruajmë sot për të na shërbyer nesër

Shkruan: Magbule Elezi – Kryetare e Shoqatës së Mamive të Kosovës

Klinika e Gjinekologjisë është vendi ku fillon JETA

Janë të konfirmuar dy shtatzëna, 3 -gjinekolog, 1- mami të prekur nga COVID-19🦠 ndërsa disa tjerë në izolim

🙏🏻

Lutemi që të tjera raste të mos ketë POR ju lutemi shumë nese keni simptoma, nëse keni kontakte me personat e prekur/konfirmuar ose të dyshuar ndjekni udhëzimet e institucioneve përgjegjëse

➡️

Në rastë se shkoni në klinik ofroni informacione të sakta stafit shëndetësor në mënyrë që të shmanget përhapja

➡️

Vazhdoni qëndroni në shtëpi, mbani higjienën personale dhe respektojeni distancen

♦️

Urojmë që gratë shtatzëna të gëzojnë shëndet të mirë, sa më pak shqetësime e komplikime, në mënyrë që t’iu gëzohemi lindjeve të shëndosha

♦️

Gjinekologët dhe mamitë punojnë për të mbrojtur shëndetin e grave por ju lutemi shumë t’i ruajmë sot për të na shërbyer nesër./Familja Jonë

Arkiva

Kategoritë