Enj, Shk 25, 2021
Banner Top
Banner Top
Ekipi mjekësor kinez udhëton për në Itali për të ndihmuar kundër koronavirusit

Një ekip mjekësor kinez udhëtoi për në Itali për të ndihmuar këtë shtet me pandeminë koronavirus.

Ekspertët të cilët edhe ndihmuan në menaxhimin e krizës në Kinë, do të ndajnë njohuritë e tyre në shtetin e Italisë.
 
Ata sollën 9 paleta me pajisje mjekësore si ventilatorë dhe maska për fytyrë./Familja Jonë

A Chinese medical team arrived in Italy late on Thursday to help the country battle coronavirus.

Posted by Euronews English on Friday, March 13, 2020

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë