Mar, Mar 2, 2021
Banner Top
Banner Top
Efektet pozitive të lakrës jeshile në organizëm

Lakra jeshile konsiderohet si një ndër perimet më të shëndetshme për organizmin tonë.

Lakra, përvecqë përdoret për rregullimin e shijes nëpër produkte të ndryshme, ka shumë vlera ushqyese dhe vitamina.

Brenda lakrës gjenden vitaminat si: A,C dhe K.  Ajo gjithashtu është e pasur me antioksidantë, si luteina dhe bela-carotene, që zvogëlojnë rrezikun nga sëmundjet e ardhura nga stresi.

Për t’i përfituar të gjitha këto të mira, lakra është mirë të konsumohet e gjallë.

Arkiva

Kategoritë