Sht, Jan 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Edhe një viktimë nga koronavirusi në Kosovë

Edhe një viktimë nga Covid-19 është regjistruar sot në Kosovë nga komuna e Gjilanit.

“Me keqardhje e mora lajmin për ndarjen nga jeta të A.L. Ngushëllime familjes dhe do t’ju qëndrojmë pranë për ta përballuar. Apeloj qytetarët që t’i përmbahen rregullave në mënyrë strikte për ta parandaluar infeksionin me këtë virus. Ju lutem, mbrojeni veten, familjen, lagjen dhe qytetin tuaj”, ka thënë Haziri.

Arkiva

Kategoritë