Sht, Jan 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Edhe një mjek infektohet me virusin Covid 19

Mjekët dhe infermierët çdo ditë e më shumë po preken nga COVID 19.

Dr. Jetmir Gashi përmes një stausi në Fb ka njoftuar miqët se testi i tij ka rezultuar pozitiv.

Shkrimi i tij i plotë:

Të dashur miq, kolegë, dashamirë e familjarë,

Ju njoftoj se para një ore e mora konfirmimin se jam i infektuar me covid-19!

Vështirësi shëndetsore më janë shfaqur me humbje të oreksit, probleme në frymëmarrje, plogështi…

Aktualisht gjendem ne shtëpi në gjendje relativisht stabile.

Arkiva

Kategoritë