Sht, Shk 27, 2021
Banner Top
Banner Top
E moshuara që humbi 90 kg duke u shndërruar në inspirim për shumë persona

Kurrë nuk është vonë që të merreni me vetën e Joan Mac Donald nga Kanada, e dëshmon më së miri këtë gjë.

Pasi doktorët i thanë 73 vjeçares që duhet të ndërrojë mënyrën e jetesës, ajo vendosi që të merret seriozisht me këtë gjë.

Pas tri vitesh ajo humbi hiç më pak se 90 kilogramë.

“Tre vite më parë fillova këtë rrugë, një rrugë e ngadaltë por tani mendoj që nuk ka fund kjo rrugë. Çdo ditë ecë në drejtimin që zgjedhni vet. Çdo muaj është një moment historik. Në këtë pikë unë besoj që jemi pakufi. Në çdo moment mund të vendosni që të ndryshoni”.

“Kur unë fillova kurrë se kisha imagjinuar të jem këtu ku jam sot. Unë dëshiroja që ta riktheja shëndetin dhe të mos merrja medikamente. Çdo derë që hapim të dërgon tek një derë tjetër, e më pas tek një derë tjetër”, shkruan ajo në Instagram.

Ajo tani jo vetëm është dobësuar, por edhe ka krijuar muskuj duke u shndërruar në inspirim për shumë persona./FamiljaJone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë