Mar, Jan 26, 2021
Banner Top
Banner Top
Dy dashuritë e adoleshentëve

Të gjithë mund të përjetojnë dashuri të ndryshme gjatë jetës. Njerëzit vijnë e shkojnë duke lënë shenjë në jetën e secilit.

Këto janë dy lloje të dashurisë që u ndodhin në adoleshencë:

Dashuria si në përralla

Ne rritemi duke dëgjuar përralla e duke shikuar filma ku paraqitet një princ dhe princeshë të cilët ‘jetojnë të lumtur përjetësisht’. Prandaj në adoleshencë të rinjt ëndërrojnë për një dashuri të tillë duke hamendësuar që kjo dashuri është e lehtë.

Dashuria toksike

Kjo lloj dashurie është më e vështira nga të gjithat. Kjo dashuri, ndonëse është shumë e vështirë ju mëson shumë për vetën.

Arkiva

Kategoritë