Mër, Gus 12, 2020
Banner Top
Banner Top
Drejtoresha e Klinikës Infektive: Fëmijët nuk i kam takuar tash e disa muaj (VIDEO)

Drejtoresha e Klinikës Infektive, Dr.Linda Ajvazaj-Berisha, është heroina e ditëve të sotme.

Ajo që prej paraqitjes së rasteve të para me COVID-19, nuk pushoi asnjë ditë.

Bashkë me mjekët, infermierët dhe komplet stafin shëndetësorë po qëndorjnë në krye të detyrës 24 orë në ditë.

Gjatë gjithë kësaj periudhe drejtoresha rrallëherë nga distanca i takon fëmijët e saj, të cilët i ka dërguar tek prindërit.

Më poshtë mund ta ndiqni intervistën e Ajvazaj-Berisha dhënë për portalin Familja Jonë:

Arkiva

Kategoritë