Die, Mar 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Dr.Visar Zekaj: Qëndroni në shtëpi, mos krijoni panik (VIDEO)

Doktori, Visar Zekaj, i ka publikuar disa të dhëna për COVID-19.

Ai i ka publikuar disa të vërteta lidhur me koronavirusin përmes një video të cilën e ka ndarë në rrjetin social, Facebook.

 “Kërkesa për të pasur Kujdes të shtuar për Coronavirusin ka shkaktuar panik të panevojshme në opinionin publik duke bërë që qytetarët të vërshojnë marketet dhe dyqanet.
✅ Deri më tani nuk ka të dhëna për ndonjë numër të madh të rasteve të vdekjeve nga Coronavirusi për persona nën moshën 40 vjeqare e poashtu nuk ka të dhëna për raste të vdekjeve për personat pa sëmundje kronike të imfektuar me Covid 19.
✅ Personat më të rrezikuar nga Coronavirusi janë përsonat me sëmundje kronike si: Sëmundjet kardiovaskulare, sëmundjet obstruktive të mushkërive, diabeti i pakontrolluar dhe sëmundjet e rënda neurologjike, cirroza e avancuar e mëlqisë etj.
✅. Qëndroni në shtëpi, pastroni duart mirë me sapun për më shumë se 20 sekonda, hani më shumë pemë si molla, dardha, portokaj, mandarina, banane etj. Nëse keni temperaturë përdorni tableta Paracetamol, nëse keni dhimbje përdorni tableta Ibuprofen , nëse ndiheni të lodhur përdorni tableta Vitamin C.
✅ Thirrje për kujdes të shtuar, qëndroni në shtëpi dhe mos krijoni panik të panevojshme!”, ka shkruar mes të tjerash Zekaj.

Më poshtë mund ta shikoni videon:

✅ Kërkesa për të pasur Kujdes të shtuar për Coronavirusin ka shkaktuar panikë të panevojshme në opinionin publik duke bërë që qytetarët të vërshojnë marketet dhe dyqanet.✅ Deri më tani nuk ka të dhëna për ndonjë numër të madh të rasteve të vdekjeve nga Coronavirusi për përsona nën moshën 40 vjeqare e poashtu nuk ka të dhëna për raste të vdekjeve për përsonat pa sëmundje kronile të imfektuar me Covid 19.✅ Personat më të rrezikuar nga Coronavirusi janë përsonat me sëmundje kronike si: Sëmundjet kardiovaskulare, sëmundjet obstruktive të mushkërive, diabeti i pakontrolluar dhe sëmundjet e rënda neurologjike, cirroza e avansuar e mëlqisë etj.✅. Qëndroni në shtëpi, pastroni duart mirë me sapun për më shumë se 20 sekonda, hani më shumë pemë si molla, dardha, portokaj, mandarina, banane etj. Nëse keni temperaturë përdorni tableta Paracetamol, nëse keni dhimbje përdorni tableta Ibuprofen , nëse ndiheni të lodhur përdorni tableta Vitamin C.✅ Thirrje për kujdes të shtuar, qëndroni në shtëpi dhe mos krijoni panikë të panevojshme!

Posted by Dr med Visar Zekaj on Friday, March 13, 2020

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë