Enj, Sht 24, 2020
Banner Top
Banner Top
Dr. Valbona Blaku tregon detaje për sëmundjet kronike (VIDEO)

Dr. Valbona Blaku nga Poliklinika Olive, ka treguar  për portalin Familja Jonë, detaje për sëmundjet kronike.

Sipas saj,  pacientët që kanë sëmundje kronike duhet të kryejnë kontrolle të rregullta si dhe analiza laboratorike.

Për më tepër ju mund ta ndiqni intervistën e saj në linkun më poshtë:

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë