Pre, Jan 22, 2021
Banner Top
Banner Top
Dr. Ramadani ditëlindjen e vajzës ja feston duke shërbyer në luftë kundër Covid 19

Tërë globi është në kaos me pandeminë Covid 19! Armiku i padukshëm virusi korona ka çrregulluar jetën e secilit qytetar dhe nuk është më jeta sikur një vit me parë.

Dr. Fatbardh Ramadani është në luftë të ashpër kundër Covid 19 si shumë mantelbardhë tjerë!

Doktori datëlindjen e vajzës ja feston duke shërbyer duke luftuar për të shpëtuar jetë të njerëzve me Covid 19 dhe sëmundje të tjera.

“Andrra sot ka ditëlindjen. Urime zemra babit edhe shume vjet te tjera te lumtura”, uron vajzën e tij Dr. Ramadani në profilin e tij në facebook.

Arkiva

Kategoritë