Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Doli pozitiv me koronavirus, foshnja vetëm 50 ditësh shërohet dhe kthehet në shtëpi

Një foshnjë vetëm 50-ditëshe nga Corbetta (Milano), e shtruar në spital, sepse testoi pozitivisht për Coronavirus, është mirë tashmë dhe është kthyer në shtëpi.

Këtë e bëri të ditur kryetari i komunës Marco Ballarini.

“Ai është rikthyer te familja e tij, përqafimi im dhe ai i gjithë qytetit shkojnë tek ai dhe familja e tij,” tha Ballarini.

“Sot kemi edhe një arsye më shumë për të buzëqeshur, për të qenë të lumtur, për tu ndjerë edhe më shumë një Komunitet i bashkuar”, tha Corbetta./Familja Jonë

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë