Mër, Jan 27, 2021
Banner Top
Banner Top
Djem e vajza që rrezikuan jetën për një foto…

Rrjetet sociale shihen nga përdoruesit e saj si një mundësi shumë e mirë për të publikuar fotot dhe video nga përditshmëria e tyre.

Larmishmëria e pamjeve, ka bërë që përdoruesit e rrjetit të nisin një “sfidë” të heshtur mes tyre, në realizimin e fotove brilante. Për të realizuar këto foto, shpesh kërkohet që të bësh dhe “çmenduri”.

Në fotot e publikuara, shihen djem e vajza duke realizuar “selfie” në vende me të vërtetë të rrezikshme.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

Arkiva

Kategoritë