Enj, Mar 4, 2021
Banner Top
Banner Top
Disa mënyra se si t’i lehtësoni simptomat nga artriti psoriatik

Artriti psoriatik ose PsA është një lloj i artritit që prek deri në 30 për qind të njerëzve që kanë sëmundjen e lëkurës, psoriasis.

Për njerëzit që jetojnë me dhimbje nga artriti psoriatik, disa ditë për ta mund të jenë shumë të vështira.

Kjo sëmundje si secila sëmundje tjetër autoimune paraqitet kur sistemi imunitar i trupit sulmon vetën. Personat me artritin psoriatik, disa ditë mund të ndihen shumë të lodhur dhe me dhimbje.

Simptomat e atriti psoriatik mund të jenë të buta në disa ditë, kurse ndodhë që pacientët të ndjejnë dhimbje të rënda e të papritura në disa ditë të tjera.

Por cfarë të bëni nëse keni një sëmundje të tillë dhe ndjeni dhimbje?

Pushoni

Mbani gjithmonë medikamentet me vete

Fokusohuni në gjëra pozitive

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë