Sht, Sht 19, 2020
Banner Top
Banner Top
Diabetikët dhe ankthi

Diabetikët, janë përgjegjësd për menaxhimin e nivelit të sheqerit në gjak – e kjo gjë mund të jetë sfidë dhe stres për ta.

Doktorët sugjerojnë që diabetikët t’i kushtojnë rëndëi: ushqimit, t’i mënjanojnë disa lloj ushqime, të mbajnë shënim për nivelin e sheqerit etj.

Por diabetikët përballen me stres për shkak të kësaj sëmundje.

Sipas hulumtimeve 40% e diabetikëve përballen me ankth. Diabeti dhe ankthi i kanë disa simptoma të përbashkëta.

Sipas Asociacionit Amerikan të Diabetit dhe Instituti i Shëndetit Mendor në SHBA, simptomat e përbashkëta të diabetit dhe ankthit janë: vështirësi në përqendrim, kokëdhembje, marramendje, të vjella etj./Familja Jone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë