Enj, Tet 22, 2020
Banner Top
Banner Top
Dhimbja e krahërorit, shenjat dhe simptomat

Dhimbja e krahërorit lidhet më shumë faktorë të ndryshëm.Lëndimet e lëkurës, nervave, enëve të gjakut, nyjeve etj., janë disa prek shkaqeve që ne ndiejmë shqetësime në këtë pjesë të trupit.

Dhimbja e krahërorit, përveç këtyre shkaqeve, mund të jetë edhe paralajmërues i një sulmi në zemër, sepse shumica e sëmundjeve që prekin organet e brendshme të trupit fillojnë pikërisht me dhimbjen e krahërorit.

Dhimbja e krahërorit mund të kalojë prej një shqetësimi të lehtë dhe ndoshta jo shumë të vërejtshëm, deri në dhimbje të tilla që mund të jenë rrezik potencial i jetës sonë.

Dhimbja e sulmit të zemrës, që fillon nga dhimbja e krahërorit, paraqitet me vështirësi në të marrit frymë dhe me një presion të lartë në gjoks. /familjajone

Tags:

Lajme te ngjajshme

No Related Article

Arkiva

Kategoritë