Sht, Shk 27, 2021
Banner Top
Banner Top
Dezinfektohen 33 objekte që ofrojnë shërbime shëndetësore

Komuna e Prishtinës ka dezinfektuar 33 objekte që ofrojnë shërbime shëndetësore.

Ka përfunduar dezinfektimi në:

– 15 Qendrat e Mjekësisë Familjare;

– 15 Ambullantat e Mjekësisë Familjare;

– Qendrën Kryesore të Mjekësise Familjare;

– Poliklinikën e Stomatologjisë;

– Dispanzerin Antituberkular

Në këto 33 objekte do të ketë kujdes të shtuar dhe dezinfektim më të shpeshtë, ashtu që personeli shëndetësor dhe qytetarët që shërbehen të jenë sa më të sigurt.

Përndryshe, mos dil pa nevojë! #rriNshpi”, shkruhet  në njoftimin e Komunës së Prishtinës në Facebook.

Image may contain: one or more people and people standing
Image may contain: one or more people and indoor

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë