Hën, Mar 8, 2021
Banner Top
Banner Top
Dezinfektohet objekti i Komunës së Drenasit dhe hapësirat publike

Komuna e Drenaasit e ka vazhduar dezinfektimine  hapësirave publike.

 “Po ashtu dezinfektimi bëhet dy herë në ditë në të gjitha Qendrat e Mjekësisë Familjare. Komuna e Drenasit, ka marr me kohë të gjitha masat e nevojshme preventive për parandalimin e përhapjes së virusit, duke respektuar vendimet dhe rekomandimet e Instituti Kombëtar të Shëndetësisë Publike dhe institucioneve tjera relevante”, thuhet në njoftimin e bërë nga Komuna e Drenasit.

Arkiva

Kategoritë