Pre, Jan 15, 2021
Banner Top
Banner Top
Dermatologu Dr.Pleurat Bajçinca nga gushti pjesë e Laboratorit Olive

Kujdesi për lërkurën është i domosdoshëm.

Tani këtë mund ta bëni edhe në Olive Medical & Laboratory.

Që nga data 3 gusht pjesë e stafit mjekësorë të Laboratorit Olive, do të jetë edhe Dr.Pleurat Bajçinca.

Dermatologu Bajçinca, do të fillojë që të ofrojë shërbime të Dermatologjisë.

Për termine mund të kontaktoni njërin nga numrat e telefonit: +38349520056 dhe +38349520078

Image may contain: 1 person, text that says 'Olive med & aborator Nga data 03.08.2020, Dr. Pleurat Bajçinca do te filloje shërbimin specialistik te Dermatologjise Caktoni termin ne numrin e telefonit: +383 49 520 056 +383 49 520 078 Dr. Pleurat Bajçinca Dermatolog'


Arkiva

Kategoritë