Sht, Tet 24, 2020
Banner Top
Banner Top
Dëmet që shkakton fast food-i në shëndetin tonë

Nuk diskutohet se fast food-i (ushqimi i shpejtë) është ndër ushqimet më atraktive për fëmijët e vegjël, por edhe për të rriturit.

Anipse përdorët shumë dhe pëlqehet po ashtu, shumica nga ne ende nuk i dimë efektet anësore që mund t’i marrim përmes ngrënies së ushqimit të shpejtë.

Uebsajti Newsmedical.net i paraqet disa rreziqe që vijnë prej konsumit të këtyre produkteve.

Ndër problemet që hasin më së shumti konsumuesit e shpeshtë të këtyre produkteve janë: depresioni, hiperaktiviteti, mungesë e energjisë, probleme me gjumë etj.

Secila nga këto kanë një shkak të përbashkët dhe ai është konsumimi i madh i ushqimeve të shpejta të cilat, përkundër shijes që mund ta kenë, bartin pas vetes shumë të meta. /familjajone

Arkiva

Kategoritë