Die, Jan 24, 2021
Banner Top
Banner Top
Del nga shtëpia i infektuari me Covid-19

Një person nga fshati Abri e Ulët e Skenderajt, i cili  karezultuar pozitiv me Covid 19, e që do të duhej të jetë në vetizolim, nga njësiti policor është verifikuar dhe i njëjti  nuk  është gjetur në shtëpi.

Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori i shtetit. Rasti nën hetime./kp

Arkiva

Kategoritë