Mër, Dhj 2, 2020
Banner Top
Banner Top
Dashuria qëndron në detaje (FOTO)

Kur dy persona kanë vite të tëra që janë së bashku, lidhja nuk e ka pasionin e fillimit – ashtu sic mund të pretendohet në shumë filma e libra.

Por lidhjet e gjata e gjejnë bukurinë në detaje dhe në gjëra të përditshme që bëjnë.

Artistja nga Lox Anxhelos, Amanda Oleander, ka bërë disa iustrime për të treguar se si duket një lidhje dashuria pas disa viteve.

Relatable-Couple-Relationships-Illustrations-Part3-Amanda-Oleander
Relatable-Couple-Relationships-Illustrations-Part3-Amanda-Oleander
Relatable-Couple-Relationships-Illustrations-Part3-Amanda-Oleander
Relatable-Couple-Relationships-Illustrations-Part3-Amanda-Oleander
Relatable-Couple-Relationships-Illustrations-Part3-Amanda-Oleander
Relatable-Couple-Relationships-Illustrations-Part3-Amanda-Oleander
Relatable-Couple-Relationships-Illustrations-Part3-Amanda-Oleander
Relatable-Couple-Relationships-Illustrations-Part3-Amanda-Oleander
Relatable-Couple-Relationships-Illustrations-Part3-Amanda-Oleander
Relatable-Couple-Relationships-Illustrations-Part3-Amanda-Oleander
Relatable-Couple-Relationships-Illustrations-Part3-Amanda-Oleander
Relatable-Couple-Relationships-Illustrations-Part3-Amanda-Oleander
Relatable-Couple-Relationships-Illustrations-Part3-Amanda-Oleander
Relatable-Couple-Relationships-Illustrations-Part3-Amanda-Oleander

Arkiva

Kategoritë