Sht, Kor 4, 2020
Banner Top
Banner Top
Dashuri në kohë koronavirusi – Ky vend hap kufijtë për çiftet që jetojnë në distancë!

Danimarka ka hapur kufijtë për çiftet që karantina i ndau për muaj me radhë. Raportohet se nga dita e hënë, çiftet që jetonin në vendet nordike ose në Gjermani, mund të kthehen në Danimarkë dhe të bashkohen me njeriun e zemrës.

Një prej rregullave që duhet të zbatohet për të përfituar nga ky vendim janë provat e dashurisë. Njerëzit duhet të provojnë lidhjen e tyre duke treguar foto në çift, mesazhe, email-e.

Ata që aplikojnë duhet të japin emrin, adresën dhe kontaktet e partnerit që jeton në Danimarkë si dhe prova të tipit: mesazhe të vjetra, telefonata, foto dhe detaje të tjera që provojnë se marrëdhënia është e mirëfilltë. Nga ky vendim do të përfitojnë çiftet që kanë lidhje serioze (të paktën 6 muaj).

Arkiva

Kategoritë