Pre, Shk 26, 2021
Banner Top
Banner Top
Çifti shqiptar që jetonte në SHBA, ishin të martuar për 55 vjet – por gruaja vdiq nga koronavirusi

Një grua shqiptare që jetonte në SHBA ka ndërruar jetë pas infektimit me koronavirus.

Historinë e shqiptares që ishte emigrante në New York, e ka rrëfyer vajza e saj për CNN.

Nagjija Gjidija dhe bashkëshorti i saj u larguan nga Ballkani për në SHBA në vitet 1970 dhe sipas vajzës së saj, ata të dy ”mishëruan ëndrrën amerikane”.

Çifti patën katër fëmijë, ndërsa në nëntorin e kaluar festuan 55 vjetorin e martesës.

“Ne ishim drita  e jetës së saj, siç ishte edhe ajo për ne. Por ajo nuk e donte askënd më shumë se babin tim”

“Ata nuk kalonin kurrë asnjë ditë larg njëri -tjetrit”, ka thënë Liria vajza e saj.

Arkiva

Kategoritë