Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Çfarë tregon lëkura për gjendjen shëndetësore?

Ndonjëherë lëkura është tregues i gjendjes shëndetësore.

Aknet do të thonë që keni probleme hormonale  – Sidomos në moshën e maturisë. Aknet në adoleshencë janë tregues të yndyrës në lëkurës, por më vonë ato mund të jenë tregues të problemeve hormonale.

Të nxirat nën sy tregues për mënyrën se si ushqeheni dhe mënyrën e jetesës  – Mungesa e gjumit e ushqimet e shpejta ndikojnë që nën sy të shkaktohen qeska të zeza.

E skuqura në lëkurë shenjë e rosaceas – Rosacea është një sëmundje e lëkurës që ndikon që ajo të bëhet e skuqur. Nëse për një përiudhë të gjatë keni të skuqura në lëkurë, është mirë të kontrolloheni tek dermatologu.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë