Mër, Qer 3, 2020
Banner Top
Banner Top
Çfarë tregojnë buzët për gjendjen shëndetësore?

Buzët kanë më shumë se një milionë nerva, që janë shumë më shumë të ndjeshme se sa majat e gishtërinjve. Prandaj, duhet një kujdes i veçantë për to.

Ndonjëherë ato mund të na dërgojnë sinjale, që shëndeti nuk është shumë në gjendjen më të mirë të mundshme.

Buzët e thara

8 Things Your Lips Are Trying to Tell You About Your Health

Thatësira e buzëve mund të tregojë  mungesën e lagështisë në gjithë trupin.  Mund të ndodhë edhe si shkak i stresit që përjetoni. Që të mos keni buzë të thara, duhet që të pini më shumë ujë dhe të përdorni kremra.

Puçrra në buzë

8 Things Your Lips Are Trying to Tell You About Your Health

Puçrrat në buzë janë të parehatshme dhe një prej arsyeve është reaksioni ndaj disa lloj ushqimesh.

Pjesa të zeza në buzë

8 Things Your Lips Are Trying to Tell You About Your Health

Ka arsye të shumta pse në buzë paraqiten  pika të zeza, një prej arsyeve për këtë janë rrezet e diellit. /Familja Jone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë