Mar, Kor 7, 2020
Banner Top
Banner Top
Çfarë ndikon në lëkurë të thatë?

Njerëzit mund të kenë lëkurë të thatë për shumë arsye – duke përfshirë temperaturën e shampoot e ndryshme që i përdorni.

Por disa shkaqe të tjera mund të ndikojnë në lëkurë të thatë e ato janë:

Temperatura e ftohtë, ajri i tharë, ekspozimi ndaj shampove të ndryshme, pH-ja e pabalancuar, diabeti dhe duhanpirja.

Cfarë të bëni nëse keni lëkurë të thatë?

Aplikoni krem të duhur për tipin e lëkurës që keni
Konsumoni ujë
Hani ushqime të pasura me vitamina/Familja Jone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë