Mër, Jan 20, 2021
Banner Top
Banner Top
Britania e Madhe do i lehtësojë masat nga 4 korriku

Kryeministri britanik, Boris Johnson, ka njoftuar se që nga 4 korriku njerëzit në Britaninë e Madhe mund të shkojnë në restorante, kafiteri, sallone të flokëve, muze dhe kinema.

“Falë përparimit tonë ne tani mund të shkojmë më tej dhe në mënyrë të sigurtë të lehtësojmë bllokimin në Angli”.

Johson, është shprehur se njerëzit ende duhet të mbajnë distancë prej dy metrave.

Arkiva

Kategoritë