Mar, Jan 26, 2021
Banner Top
Banner Top
Besa për Kosovës: Skenderaj ndihmohet me 200 pako

Fondacioni Besa, Klubi i Prodhuesve të Kosovës dhe Organizata Germin sot kanë vazhduar me dërgimin e ndihmave në Komunën e Skenderajt.

Në këtë aksion janë shpërndarë 200 pako me produkte ushqimore dhe produkte bazë higjienike dhe të gjitha pakot janë MADE IN KOSOVA.

Përndryshe qëllimi i kësaj fushate që ka afro dy muaj që ka filluar është ndihma e familjeve në nevojë por edhe fuqizimi i prodhuesve vendor.

Arkiva

Kategoritë