Die, Mar 7, 2021
Banner Top
Banner Top
BE ndihmon Kosovën me 160 milionë euro

Shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova, ka bërë të ditur që BE-ja do të ndihmojë Kosovën me 160 milionë euro për ta luftuar koronavirusin.

 “Më shumë se 160 milionë euro Bashkimi Evropian do të mund të ndaj për Kosovën, në kuadër të asistencën makrofinanciare. Ato do të ndahen në periudhën prej 2-6 muaj, për sektorin e bujqësisë, sektorinë privat si dhe në lehtësimin e varfërisë”.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë