Enj, Shk 25, 2021
Banner Top
Banner Top
ATK dhe Inspektoriati i Tregut takohen për të diskutuar për masat që ndërmarrin ndaj bizneseve që ngritin çmimet

Të premten janë takuar Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës, Ilir Murtezaj dhe Kryeinspektori i Tregut, Lulzim Syla.

Në këtë takim është diskutuar për veprimet dhe identifikimin  për marrjen e masave ligjore ndaj bizneseve që ngritin çmimet si rezultat i situatës së krijuar.

ATK ka të hapura linjat telefonike për qytetarë 0800 80 800 pa pagesë, si dhe 038 222 165 me pagesë nga ora 08:00 deri në 22:00, në të cilat mund të raportohen rastet e rritjes së çmimeve të artikujve bazik ushqimorë dhe atyre farmaceutikë.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë