Enj, Shk 25, 2021
Banner Top
Banner Top
Apeli i mjekut: Po futemi në dy javët vendimtare për jetët e më të dashurve tanë – RRINI NË SHTËPI!

Mikrobiologu Lul Raka ka kërkuar nga qytetarët që të jenë shumë të disiplinuar, pasi tani sipas tij po futemi në dy javët vendimtare për jetën e më të dashurve tanë.

“Të dashur qytetarë të Kosovës. Po futemi në dy javët vendimtare për jetët e më të dashurve tanë. Pasi që nuk kemi as vaksinë e as ilaç kundër koronavirusit, arma e vetme na mbetet disiplina dhe kujdesi”, ka shkruar Raka në Twitter.

Ai ka kërkuar nga qytetarët që të qëndrojnë në shtëpi./Familja Jonë

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë