Die, Jan 24, 2021
Banner Top
Banner Top
Ahmeti: Këto kopshte do të mbyllen nesër në Prishtinë

Pas numrit të madh të rasteve me COVID 19, të ditës së diel, kryetari i Prishtinës ka bërë këtë njoftim në murin e tij në facebook:

Posti i Kryetarit Shpend Ahmeti

Tanimë kemi më shumë informata rreth dhjetë rasteve në Prishtinë. Fatkeqësisht, papërgjegjësia e individëve dhe çasja shpërfillëse ndaj rrezikut na ka shkaktuar telashe më të mëdha.

Duke anuar kah kujdesi, nesër çerdhet Lulevera, Xixëllonjat, dhe Buzëqeshja mbyllen dhe urdhërohet dezinfektimi i plotë. Po ashtu do të kontaktojmë me të gjithë që mendojmë se mund të jenë në rrezik nga infeksioni.

Dy mësime shume të rëndësishme

1. Mos e fshihni semundjen nga të tjerët
2. Mos e shpërfillni virusin si të parëndësishëm

Nesër gjatë ditës do të ju informojmë për masat shtesë.

Arkiva

Kategoritë