Pre, Shk 26, 2021
Banner Top
Banner Top
Ahmeti: Këstet për leje në Komunën e Prishtinës mund të shtyhen për 90 ditë

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka dhënë një njoftim për qytetarët lidhur me lejen.

.“Të gjitha këstet për leje në Komunën e Prishtinës mund të shtyhen për 90 ditë. Duke marr parasysh ndaljen e aktivitetit ekonomik dhe diskutimet me kompanitë, çdo kompani që nuk ka mundësi me e pagu këstin, dërgon kërkesë elektronike dhe përgjigja do të jetë pozitive. Për më shumë detaje do të ketë informatë në ëebfaqen e komunës. Ditëve në vijim do të lajmërojmë edhe masat e tjera ekonomike pas diskutimeve me përfaqësues të sektorëve të ndryshëm “- ka shkruar Ahmeti.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë