Pre, Mar 5, 2021
Banner Top
Banner Top
Ahmeti: Jemi qytet shumë i bukur për tu shkatërruar nga kerret

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka thënë që kryeqyteti është i bukur por që prishet si pasoojë e veturave.

“Dallim i madh Prishtina me shumë kerre dhe Prishtina me pak kerre. Pas pandemisë, si komunë do të kemi një varg masash për të reduktuar numrin e makinave prej pagesave për qendër, parkingjeve më të shtrenjta deri te mbyllja e rrugëve të caktuara në vikende, si dhe mbyllja e përhershme e disa rrugëve. Do të investojmë edhe më shumë në transport publik, ciklizëm dhe gjelbërim.

Ska rrugë tjetër për ne. Jemi qytet shumë i bukur për tu shkatërruar nga kerret. #rriNshpi”, ka shkruar Ahmeti në Facebook.

Arkiva

Kategoritë