Pre, Jan 22, 2021
Banner Top
Banner Top
Afro 2 mijë raste aktive me koronavirus në Kosovë

Në Kosovë për momentin janë 1 mijë e 951 raste aktive me COVID-19.

Përndryshe mbrëmë është shënuar një rekord i zi sa i përket rasteve të shënuara për 24 orë.

“Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 68 raste, komuna Ferizaj 55 raste, komuna Mitrovicë 35 raste, komuna Fushë Kosovë 13 raste, komuna Prizren 10 raste, komuna Lipjan 8 raste, komuna Vushtrri 6 raste, komuna Drenas 3 raste, komuna Podujevë 3 raste, komuna Gjakovë 2 raste, komuna Skenderaj 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Han i Elezit 2 raste, komuna Malishevë 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Junik, Suharekë dhe Shtime”.

Arkiva

Kategoritë