Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
A mund të ushtroni gjatë agjërimit?

A duhet të vazhdojmë me ushtrime edhe gjatë muajit të shenjtë të ramazanit?

Kjo është një pyetje e cila shtrohet nga ata të cilët i duan ushtrimet fizike dhe kanë vendosur të agjërojnë.

Nga ajo çka thonë ekspertët, në përgjithësi, mund të ushtroni gjatë agjërimit.

Ata thonë se preferohet të gjeni kohën kur ju ndjeheni më energjik, që zakonisht është në mëngjes kur edhe ndjeni më pak ose fare uri.

Në disa raste, humbja e kalorive mund të ju bëjë të ndjeheni të plogësht, nëse kjo ndodh, është më mirë që të merreni me joga apo të ecni, në vend të vrapimit./Familja Jonë

Arkiva

Kategoritë