Pre, Jan 15, 2021
Banner Top
Banner Top
5 të vdekur dhe 175 raste të reja me koronavirus në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit të fundit nga Covid19 kanë vdekur 5 persona.

Sipas kësaj ministrie, gjatë kësaj kohe janë regjistruar 175 raste të reja me Covid-19 dhe atë në: Shkup-131, Kumanovë – 24, Shtip-2, Prilep-2, Tetovë-5, Strugë-2, Veles-4, Ohër-1, Gostivar-2, Sveti Nikole 1, ndërsa janë shëruar 18 pacientë: Shkup-12, Shtip-1, Tetovë-3, Veles-2, raporton Alsat-M.

Arkiva

Kategoritë