Mar, Mar 2, 2021
Banner Top
Banner Top
5 mijë e 515 persona aktivë me koronavirus në Kosovë

5 mijë e 515 persona janë ende aktivë me koronavirus në Kosovë.

Numri i rasteve aktive ka pësuar rritje ditëve të fundit për shkak të shtimit të infektimeve.

Sot u raportuan 379 persona të infektuar me COVID-19 dhe tre të vdekur nga kjo sëmundje.

Numri i përgjithshëm i viktimave në Kosovë ka arritur në 1 mijë 450 persona. /familjajone

Arkiva

Kategoritë