Mar, Mar 2, 2021
Banner Top
Banner Top
5 mijë e 383 raste aktive me koronavirus në Kosovë

5 mijë e 383 persona ende janë aktivë me koronavirus në Kosovë.

Numri i rasteve aktive ka pasur një ngritje të lehtë ditëve të kaluara.

Gjatë ditës së sotme u regjistruan 289 persona të infektuar dhe 14 të vdekur nga koronavirusi. /familjajone

Arkiva

Kategoritë