Die, Jan 24, 2021
Banner Top
Banner Top
5 këshilla për lidhje të shëndetshme

Lidhja romantike me dikë, kërkon një përkushtim emocional të përditshëm. Por jo të gjitha lidhjet janë perfekte tërë kohën. E rëndësishme është që të keni një lidhje të shëndetshme, ku të dy partnerët ndihen rehat me njëri – tjetrin.

Janë disa këshilla se si të keni një lidhje të shëndetshme:

Duaje veten –  të jesh rehat dhe ta duash veten, do e keni një lidhje më të lumtur.

Komunikoni – me partner tërë kohën. Bëji pyetje të vështira dhe dëgjoja përgjigjet. Nëse nuk të pëlqen çfarë flet, thuaja menjëherë në sy.

Jeni të sinqertë -me njëri – tjetrin dhe gjithmonë thuaja të vërtetën. Sinqeriteti ndërton besim.

Jepni hapësirë – partnerit. Natyrisht, që koha me njëri – tjetrin është tejet e rëndësishme, por çdo njeri ka nevojë për kohën e vet.

Flisni për seks haptas – pasi seksi është  krucial për një lidhje. Kur flisni për seks i dëgjoni dëshirat e partnerit, do iu bëjë që të keni seks më të mirë. /Familja Jone

Arkiva

Kategoritë