Sht, Shk 27, 2021
Banner Top
Banner Top
48 të prekur me koronavirus në Shkodër

Nga 26 tampon, 6 prej tyre kanë rezultuar pozitiv në Shkodër. 2 familjarët e 80 vjeçares e cila ndërroi jetë dje dhe infermieri i cili i shërbente prej muaji dolën të infektuar.Pozitiv rezultuan edhe 1 anëtar i familjes nga Dobraçi dhe 2 anëtarë të familjes nga Kirasi.

Kjo e çon numrin e të infektuarve në qarkun Shkodër në 48 , ndërsa në Bashkinë Shkodër 44, raporton Tch.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë