Mër, Jan 27, 2021
Banner Top
Banner Top
424 pacientë me COVID-19 të shtrirë në SHSKUK, 46 në gjendje të rëndë

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet regjionale po trajtohen 627 pacientë, prej tyre 424 të konfirmuar me COVID-19, gjersa 381 janë në oksigjeno-terapi.

Sipas raportimeve të klinikave të QKUK-së dhe të spitaleve të përgjithshme, 46 pacientë janë në gjendje të rëndë shëndetësore, 19 në respiratorë dhe 27 me CPAP- maskë.

Në QKUK janë të hospitalizuar 265 pacientë – nga ta 214 të konfirmuar me COVID-19.

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 362 pacientë, kurse të konfirmuar me COVID-19 janë 210.

Arkiva

Kategoritë